Politie zoekt doorrijder en getuigen ongeval

maandag 27 april 2009

Een bestuurder van een rode auto reed weg nadat hij een 51-jarige vrouw had aangereden. De politie zoekt deze bestuurder en getuigen van het ongeval.
Een 51-jarige vrouw uit Hengelo fietste op maandag 27 april 2009 omstreeks 8.57 uur over het fietspad op de Binnenveldweg in Hengelo. De vrouw reed in de richting van de Kroeskarperstraat. Een onbekend gebleven bestuurder van een auto reed over de Brusselstraat in de richting van de Levantstraat. Op de kruising Levantstraat, Binnenveldsweg, Brusselstraat, verleende de automobilist geen voorrang aan de voor hem van rechtskomende fietsende vrouw. Hij negeerde tevens de aanwezige stopstreep. Hierdoor ontstond een botsing tussen beiden. De vrouw viel hierbij op de grond en raakte gewond. De vrouw had onder andere een hoofdwond waarbij ze veel bloed verloor. De vrouw is door ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. De bestuurder van de auto is doorgereden in de richting van de Levantstraat. De politie vermoed dat de auto (lak)schade heeft door de aanrijding. De bestuurder heeft zich niet kenbaar gemaakt en is niet uitgestapt. Hij reed in een rode auto. De politie verzoek getuigen en de doorrijder van dit ongeval om contact op te nemen met de politie. Dit kan bij elk politiebureau of telefonisch 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldenzaal | 112 alarmeringen Oldenzaal | Goedkoop Tanken in Oldenzaal | Supermarkten in Oldenzaal | Weerbericht Oldenzaal