Getuigenoproep aanrijding

vrijdag 17 juli 2009

Een automobilist(e) is doorgereden, nadat hij/zij een aanrijding met een scooterbestuurder heeft gehad op de Euregioweg in Enschede. Er is alleen materiele schade ontstaan.

Een 19-jarige scooterbestuurder uit Overdinkel is op donderdag 16 juli omstreeks 17.00 uur aangereden op de kruising Euregioweg/Najaarsweg door een auto, waarvan de automobilist(e) tot nu toe onbekend is gebleven. De automobilist(e) reed over de Euregioweg in de richting van de Lenteweg. Op het kruispunt met de Najaarsweg sloeg de automobilist(e) rechts af. De automobilist(e) liet hierbij de scooterrijder die op het fietspad reed niet voorgaan. De auto is na de aanrijding doorgereden. De scooterbestuurder is niet gewond geraakt. Zijn scooter raakte wel beschadigd. Vermoedelijk betreft de auto die door is gereden, een goudkleurige Mercedes, ouder model met nieuw kenteken. Als er getuigen zijn, die meer informatie hebben worden zij verzocht contact op te nemen met de politie Twente, via 0900-8844 of via Bel M. Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldenzaal | 112 alarmeringen Oldenzaal | Goedkoop Tanken in Oldenzaal | Supermarkten in Oldenzaal | Weerbericht Oldenzaal