Uitkomst onderzoek oorzaak brand

woensdag 31 juli 2013

Enschede - De politie heeft het onderzoek naar de oorzaak van de brand in een bedrijfshal in Enschede van zondag 28 juli jl. afgerond.

Uit dit onderzoek is vast komen te staan dat de brand is ontstaan in eencontainer waarin door de warmte, broei van vluchtige stoffen tot ontbrandingheeft geleid.

Persbericht Brandweer van 28 juli 2013

Grote brand

Enschede

Vanmorgen heeft een korte hevige brand gewoed in een bedrijfshal aan deEuregioweg in Enschede. In deze fabriekshal stonden enkele oldtimers. Debedrijfshal hal is door de brand verloren gegaan. De brandweer wist uitbreidingnaar omliggende panden te voorkomen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukkenvoor. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Omstreeks 05.00 uur kreeg Brandweer Twente de melding van een brand in eenbedrijfspand aan de Euregioweg in Enschede. Bij aankomst trof de brandweer eenuitslaande brand aan in een bedrijfshal van ca 20 bij 30 meter groot. De brandging gepaard met forse rookontwikkeling. Omdat de bedrijfshal tussen enkelewoningen ligt en omdat het pand direct grenst aan een muziekstudio heeft debrandweer snel opgeschaald. Met behulp van drie blusvoertuigen en tweehoogwerkers wist de brandweer uitbreiding naar de omliggende panden tevoorkomen. De bedrijfshal kan door de brand als verloren worden beschouwd. Eenuur na het uitbreken van de brand is het sein brandmeester gegeven.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Er deden zich geen persoonlijkeongelukken voor.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldenzaal | 112 alarmeringen Oldenzaal | Goedkoop Tanken in Oldenzaal | Supermarkten in Oldenzaal | Weerbericht Oldenzaal