Controle op parkeerplaatsen A1 de Lutte

maandag 20 april 2009

Door onjuist parkeergedrag op parkeerplaatsen bij de grensovergang bij De Lutte ontstaan soms onveilige en ongewenste situaties. Dit, omdat het gedeelte van de parkeerplaats dat hier speciaal aangelegd is voor het zwaar begeleid transportverkeer bezet is door andere voertuigen.
Het zwaar begeleid transportverkeer dat hier verplicht moet stoppen, omdat de begeleiding hier wordt overgenomen, wordt hierdoor regelmatig gehinderd. Soms ontstaan er dan ook onveilige en niet gewenste situaties, omdat dit zwaar begeleid transport noodgedwongen op andere plekken moet parkeren. Hierdoor wordt het andere verkeer dat hier wil parkeren gehinderd, de toerit tot de parkeerplaatsen wordt geblokkeerd of de vluchtstrook wordt zelfs gebruikt als parkeerplaats. De politie in Noordoost Twente start daarom per direct met controles op dergelijke parkeerexcessen op deze parkeerplaatsen grenzend aan de A1 bij De Lutte. Rijkswaterstaat heeft m.b.v. markering en bebording ervoor gezorgd dat het nog duidelijker is dat er op deze speciale plekken op de parkeerplaatsen alleen geparkeerd mag worden door het zwaar begeleid transport.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldenzaal | 112 alarmeringen Oldenzaal | Goedkoop Tanken in Oldenzaal | Supermarkten in Oldenzaal | Weerbericht Oldenzaal