Dief op heterdaad betrapt

woensdag 13 augustus 2014

Enschede - De politie heeft woensdag 13 augustus, vroeg in de ochtend, een 40-jarige Enscheder aangehouden voor diefstal uit een auto. Een oplettende getuige had de man betrapt en de politie gealarmeerd.

De getuige had rond 05.30 uur de man op de Renbaanstraat in Enschede in eengeparkeerde auto betrapt. De Enscheder ging er hierna direct met een smoesvandoor en de getuige alarmeerde de politie. De gealarmeerde agenten konden evenverderop, op de Tollenstraat, de Enscheder aanhouden.

Uit de auto die geparkeerd stond aan de Renbaanstraat bleek niets weggenomen.De man was echter wel in het bezit van meerdere spullen, zoals eennavigatiesysteem, waarvan het vermoeden ontstond dat deze waren gestolen. De manwerd hierop aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar hetpolitiebureau.

Op het politiebureau bleek dat de man de goederen had weggenomen uit tweegeparkeerde auto?s in de wijk Roombeek. De goederen zijn in beslag genomen enworden aan de rechtmatige eigenaren teruggeven. Tegen de Enscheder wordtproces-verbaal opgemaakt.

2014082045

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldenzaal | 112 alarmeringen Oldenzaal | Goedkoop Tanken in Oldenzaal | Supermarkten in Oldenzaal | Weerbericht Oldenzaal