Politie zoekt getuigen van brand historische molen

maandag 15 februari 2016

Enschede - In de nacht van vrijdag op zaterdag 13 februari brak er brand uit in een historische molen aan Lonneker Molenweg in Enschede. De molen heeft als gevolg van de brand zware schade opgelopen. De politie gaat uit van brandstichting.

Rond 2.00 uur kreeg de brandweer de opdracht te gaan naar de betreffende molen die in brand zou staan. De brand was tegen 4.00 uur onder controle. Om de oorzaak van de brand vast te stellen is in de ochtend een forensische onderzoek ingesteld. Deze forensisch onderzoekers hebben aanwijzingen gevonden die er op wijzen dat er sprake is van brandstichting. Over deze aanwijzingen doet de politie in het belang van het onderzoek geen mededelingen.

De politie is op zoek naar getuigen die voor de brand personen of andere omstandigheden hebben gezien bij de bewuste molen die in verband kunnen worden gebracht met deze brand. Hebt u iets gezien dat van belang is voor deze brandstichting? Belt u dan met de politie op 0900-8844. Belt u liever anoniem belt u dan met M op 0800-7000.

 

2016074953 

 

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Oldenzaal | 112 alarmeringen Oldenzaal | Goedkoop Tanken in Oldenzaal | Supermarkten in Oldenzaal | Weerbericht Oldenzaal